Кількість
|
Вартість
|
||
|
Високоякісний протеїн для підтримки м'язової маси
Протеїн Myprotein Impact Whey Protein – це ідеальне рішення для тих, хто шукає зручний та ефективний спосіб забезпечити організм необхідним білком. Цей продукт допомагає нарощувати та підтримувати м'язову масу завдяки високому вмісту білка і амінокислот. Він забезпечує ваші м'язи всіма незамінними амінокислотами, включаючи BCAA та глутамін, що сприяє оптимальному відновленню і зростанню м'язів після тренувань.
Корисні властивості і переваги
- Підтримка м'язового зростання. Високий вміст білка допомагає збільшити м'язову масу та зміцнити м'язи.
- Швидке відновлення. Амінокислоти, включаючи 4.5 г BCAA та 3.6 г глутаміну, сприяють швидкому відновленню після фізичних навантажень.
- Підвищення витривалості. Забезпечує організм необхідними амінокислотами для підтримки енергії та витривалості під час тренувань.
- Зміцнення імунної системи. Амінокислоти та білки підтримують імунну систему, допомагаючи організму боротися зі стресом від інтенсивних тренувань.
- Підтримка загального здоров'я. Білки та амінокислоти відіграють ключову роль у багатьох функціях організму, забезпечуючи загальне самопочуття та здоров'я.
Склад препарату
- Енергетична цінність: 1613 кДж/381 ккал (на 100 г), 484 кДж/114 ккал (на порцію 30 г)
- Жири: 6.3 г (на 100 г), 1.9 г (на порцію 30 г)
- з яких насичені: 3.8 г (на 100 г), 1.1 г (на порцію 30 г)
- Вуглеводи: 5.9 г (на 100 г), 1.8 г (на порцію 30 г)
- з яких цукри: 5.0 г (на 100 г), 1.5 г (на порцію 30 г)
- Білки: 75 г (на 100 г), 23 г (на порцію 30 г)
- Сіль: 0.46 г (на 100 г), 0.14 г (на порцію 30 г)
Харчова цінність розрахована на базі версії з нейтральним смаком, при виборі інших смаків харчова цінність може відрізнятися.
Як приймати
Він швидко всмоктується організмом, тому ми рекомендуємо приймати його через 30-60 хвилин після тренувань, але його також добре споживати у будь-який час доби. Додайте одну мірну ложку (30 г) до молока, води або вашого улюбленого смузі чи каші на сніданок, щоб отримати високопротеїнове частування.