Кількість
|
Вартість
|
||
|
Підтримка здоров'я суглобів і кісток для активного життя
Osteo Ultra Joint Drink від Amix Nutrition – це концентрат для приготування напою, спеціально розроблений для спортсменів і активних людей, які потребують підтримки кісток, суглобів і зв'язок. Ця добавка містить унікальну суміш синергетичних інгредієнтів, включаючи гідролізат колагену, глюкозамін, хондроїтинсульфат, МСМ, екстракт Boswellia Serrata, саліцин та вітамінний премікс. Osteo Ultra Joint Drink допомагає підтримувати здоров'я суглобів, живити сполучні тканини, стимулювати зростання нового хряща та забезпечувати мастило суглобів, що робить його ідеальним вибором для підтримки активного способу життя.
Корисні властивості і переваги
- Підтримка здоров'я суглобів. Глюкозамін та хондроїтинсульфат допомагають зберігати суглоби здоровими, зменшуючи запалення і покращуючи рухливість.
- Живлення сполучних тканин. Колаген та МСМ забезпечують необхідні поживні речовини для підтримки здоров'я сполучних тканин, сприяючи їх відновленню.
- Стимулювання зростання нового хряща. Суміш інгредієнтів сприяє регенерації хрящової тканини, що важливо для здоров'я суглобів.
- Забезпечення мастила суглобів. Екстракти Boswellia Serrata та саліцин допомагають забезпечувати необхідне мастило для суглобів, покращуючи їх функціонування.
- Підтримка кісток. Вітамінний премікс, включаючи вітаміни C, B6 та B12, сприяє загальному зміцненню кісток і імунної системи.
Склад
Поживна цінність |
||
Розмір порції: 5 г (1 мірна ложка) |
||
|
Кількість в 1 порції |
% добової норми |
МСМ (Метилсульфонілметан) |
2000 мг |
** |
D-глюкозамін сульфат 2KCl |
1600 мг |
** |
Хондроїтину сульфат 90% |
600 мг |
** |
Вітамін С (як аскорбінова кислота) |
300 мг |
375 % |
Інгредієнти (ароматизовані варіанти): метилсульфонілметан (MSM), |
Спосіб застосування
Змішайте одну мірну ложку з 200-250 мл холодної води. Використовуйте блендер або ручний шейкер. Приймайте бажано вранці під час їжі. Для зміни аромату і солодкості напою змінюйте кількість води, що використовується для приготування.